مواد لازم برای طعم دار کردنِ مرغ
ماست۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ تکه شده ۱ کیلو
سیر۳ حبه
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
پابریکا نصف قاشق غذاخوری
ادویه شاورما، نمک و فلفل سیاه۱ قاشق غذاخوری
روش طعم دار کردنِ مرغ
تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید تا مرینیتتان آماده شود؛ سپس مرغ را درون مواد بخوابانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.
سیب زمینی متوسط۴ عدد
نان نازک یا لواش۴ عدد
روغن به مقدار لازم
در مرحله بعد یک نان را به تکه های کوچک برش داده و کنار بگذارید. حالا سیب زمینی ها را به صورت مکعبی برش دهید. وقتی سیب زمینی ها را سرخ کردید و طلایی شدند، روی توری قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس؛ نان را با همان روغن سرخ کنید و وقتی طلایی رنگ شد؛ مستقیم از روغن بیرون بیاورید و در مرحله بعد مخلوط سس مخصوص شاورما را آماده کنید.